آزمون آیلتس IELTS Test مهارت نوشتاری پارت ۲
در آزمون آیلتس IELTS Test مهارت نوشتاری از جمله چهار مهارت زبان است که مورد ارزیابی قرار میگیرد. اگر شما از آن دسته افرادی هستید که قصد مهاجرت از کشور یا ادامه تحصیل در یک کشور خارجی را دارید حتما مقاله آمادگی آزمون آیلتس IELTS را بخوانید.
احتمالا در مورد آزمون آیلتس IELTS Test اطلاعاتی دارید، مثلا حداقل نمره یا حداکثره نمره یا چیزایی هایی مانند این که چهارتا مهارت مورد نیاز برای قبولی در این آزمون نیاز است . اما خب قطعا داشتن اطلاعات کافی در مورد یک مسعله میتواند به شما کمک کند تا بتوانید بهتر و دقیق تر برای آیندتون برنامه ریزی کنید و با یه برنامه ریزی دقیق قطعا خواهید توانست به اهدافتون برسید .
حتما شنیدید که میگن بی گدار به آب نزن اما ما به شما میگیم با ما بی گدار به آب بزنید چون کلی تجربه خوب و مفید داریم که میتونیم با شما درمیون بزاریم و بهتون کمک کنیم که به هدفه دلخواهتون در مورد زبان و آزمون آیلتس برسید . این فیلم ادامه « فیلم آموزشی آزمون آیلتس IELTS پارت ۱ » است که میتوانید تنها در ۵ دقیقه ببینید.
آزمون آیلتس مهارت نوشتاری پارت ۲
اول از همه شما باید بدونید که در چه سطحی از زبان انگلیسی هستید و هدفتون از فراگیری این زبان چیه؟ پس اگه به این سوال پاسخ دادید حالا باید شروع کنیم . خب اگه اول راهید و هنوز هیچ قدمی در مورد یادگیری زبان برنداشتید باید بگم هنوزبرای آزمون آیلتس زیاد عجله نکنید . چون در ابتدا باید بتونید به پایه مناسبی از زبان برسید تا بتونید در دوره های آیلتس شرکت کنید . اما از پایه زبانی شما مهم تر هدف شماست که باید در ابتدای کار مشخصش کنید.
گام های که باید برای موفق شدن در آزمون IELTS بردارید؟
گام اول :
افراد مختلف میتونن اهداف متفاوتی از گرفتن مدرک آیلتس داشته باشند برای مثال اگه شما جزو اون افرادی هستید که قصد دارید به خارج از کشور مهاجرت کنید برای راه انداختن یه بیزنس و کارکردن در اون کشور باید در آزمون آیلتس جنرال شرکت کنید . اما اگه هدفتون تحصیل در یک کشور دیگست باید در آیلتس آکادمیک شرکت کنید . خب اگه هدفتون رو مشخص کردید حالا میریم سراغ قدم دوم.
گام دوم :
شما میزان ساعت مطالعه ای هست که میخواید به یادگیری زبان اختصاص بدید . اینو فراموش نکنید که اولین سرمایه ای که شما نیاز دارید برای انجام هر نوع کاری چه درسی و چه غیر درسی استفاده کنید زمان هست . پس زمان رو جدی بگیرید و سعی کنید زمان هایی رو انتخاب کنید که درگیری های فکری و فیزیکی کمتری دارید . ولی اینطور فکر نکنید که باید تمام زمان خودتون رو به این امر اختصاص بدید چون با درنظر گرفتن اینکه آزمون آیلتس به چهار مهارت خواندن و نوشتن ومکالمه و شنیدن هست میتونید با اختصاص دادن روزانه ۴ ساعت برای همه ی این مهارت ها بطور متوسط یک ساعت رو برای هر مهارت در نظرگرفته باشید که میتونه تفریبا کافی باشه . پس نکته دوم اختصاص دادن زمان مناسب وکافی برای یادگیری این آزمون هست.
گام سوم :
دونستن اینکه چه نمره ای رو نیاز دارید برای رسیدن به هدفتون . آزمون آیلتس شامل ده نمره میشه که به ترتیب با سوالاتی که سطح پایین تری دارن شروع میشه و به سوالاتی که سطح بالاتر و دشوارتری دارن ختم میشه . و نکته حائزاهمیت اینه که شما باید اول بدونید که دانشگاهی که میخواید در اون مشغول به تحصیل بشید و رشته موردنظرتون به چه نمره ای نیاز داره .
باید از کجا شروع کنیم؟؟؟؟
حتما اولین چیزی که به ذهنتون میرسه اینه که کتاب ۵۰۴واژه ضروری رو بردارید وحفظ کنید ویا کتاب هایی ازاین قبیل که اصلا برای همچین استفاده هایی تالیف نشدن که خب قطعا باید بهتون اطمینان بدم که نه تنها به نتیجه نمیرسید بلکه باید بدونید با این کارتون خیلی به فرایند یادگیریتون صدمه خواهید زد و هم بعد از مدت کوتاهی از ادامه راه منصرف خواهید شد . پس باید بدونید که با راه اشتباه هیچ وقت به مقصد نخواهید رسید.
اما راه درست چیه؟
راه درست و اصولی یادگیری زبان انگلیسی فرایندی هست که باید سپری بشه و صرفا با یادگیری لغات وگرامر نخواهید توانست به هیچ مقصدی برسید . این فرایند باید توسط شخصی که اشراف کامل به این آزمون داره نظارت بشه و در نهایت با تلاش و پشتکار خوده شخص به نمرات بالای آزمون ختم شود .
ما در این ویدیوی آموزشی توضیحات مختصر و مفیدی رو در مورد این آزمون دادیم که در قسمت اول در مورد مهارت های خواندن و شنیدن صحبت کردیم و در قسمت دوم در مورد مهارت نوشتن صحبت میکنیم.
خلاصه ی نکات ما درمورد این آزمون:
- هدف داشته باشید.
- راه و روش درست رو انتخاب کنید.
- حتما از یک مدرس یا کسی که اطلاعات کافی داره مشاوره بگیرید.
- پشتکار داشته باشید.
- میزان ساعت مطالعه مشخص و منظمی داشته باشید.
- ساعاتی رو به مطالعه و یادگیری اختصاص بدید که کمترین درگیری های فیزیکی و ذهنی رو دارید.
- از کتاب ها و جزواتی که بدون دانش کافی ویا اطلاعات درست به شما معرفی شده است استفاده نکنید.
- حتما از موسسات با تجربه و حرفه ای استفاده کنید.