کدینگ کلاهبرداری در زبان انگلیسی

آیا دوره‌های کدینگ کلاهبرداری در زبان انگلیسی بویژه مکالمه است؟

چرا تبلیغ دوره‌های کدینگ با هدف تقویت مکالمه زبان انگلیسی کلاهبرداری است؟

آیا وقتی از تاثیر سریع دوره‌های کدینگ ( کودینگ ) در مکالمه زبان انگلیسی می‌شنویم، شور و اشتیاق ما طعمه کلاهبرداری قرار گرفته است؟ توانایی «مکالمه زبان» هنر و مهارتی است که مشتری های زیادی دارد. عده زیادی مشتاقند این توانایی را کسب کنند. حال آنکه ممکن است این اشتیاق واقعا از روی علاقه نبوده و صرفاً برای کلاس گذاشتن در برابر دیگران باشد. اما برخی در دام چالش ها می‌افتند. ممکن است شما هم شنیده باشید که تبلیغ میکنند «با تکنیک کدینگ در 10 روز به آسانی انگلیسی صحبت کنید». در این نوشته قصد داریم به بررسی این مسئله بپردازیم که آیا کدینگ کلاهبرداری در زبان انگلیسی است و یا اینکه می‌تواند ما را به آرزویمان یعنی مکالمه زبان انگلیسی برساند.

در این نوشته چه مطالبی می‌خوانید:

الف: کدینگ چیست؟

ب: چرا کدینگ برای تقویت مکالمه زبان کلاهبرداری است؟

روش کدینگ چیست؟

در طول چند سال اخیر راهکارهای موفقیت با برگزاری سمینارهای مختلف تخصصی برای عموم مردم جامعه توسط برخی از نهادهای آموزشی به اشتراک گذاشته شده است. معمولا در این سمینارها سعی بر این است تا روش‌های میانبر به مردم نشان داده شود. تا شاید بتوانند ره صد ساله را یک شبه طی کنند. برگزار کنندگان این سمینار‌ها با ارائه روش‌های کد شده یا به عبارت دیگر کدینگ ( کودینگ ) راهکارهای موفقیت را از جمله در کلاس های انگیزشی و یادگیری مهارت مکالمه زبان انگلیسی ، مسیر سهل الوصل‌تری به دنبال کنندگان ارائه می‌دهند. البته نمی‌توان تمام این سمینار‌ها و روش کدینگ را کلاهبرداری دانست و آنها را به قطع و یقین رد کرد. با این وجود در این میان افرادی هستند که بدون هیچ گونه تجربه کاری و مدرک معتبر و تنها به دلیل اطلاعاتی که دارند مدعی پیدا کردن راحت‌ترین راه‌حل‌ها برای موفقیت افراد عادی هستند.

در این دوره ها با استفاده از تفکرات سطحی به شما تلقین می‌کنند که راه را اشتباه رفته‌اید و باید از راه‌هایی که آنها آموزش می‏‌دهند حرکت کنید تا به موفقیت دست پیدا کنید.

در کلاس‌های انگیزشی در ایران آماری از موفقیت و عدم موفقیت افراد وجود ندارد. اما در آمریکا و اروپا تحقیقات گسترده‌‏ای ارائه شده است که شکست کلاس‌های انگیزشی را نشان می‌دهد. اما همچنان برخی افراد در سراسر دنیا در کلاس‏‌های انگیزشی شرکت می‌کنند. آیا روش کدینگ در یادگیری زبان انگلیسی و بویژه مهارت مکالمه یک کلاهبرداری است؟ بگذارید این سوال را به اتفاق بررسی کنیم.

کدینگ در زبان انگلیسیکودینگ

در این روش به فراگیرانی که شاید چندین روش مختلف را امتحان کرده و در نهایت نتوانسته‌اند آنطور که باید و شاید نتیجه بگیرند پیشنهاد میشود در قبال پرداخت هزینه‌های زیاد مجموعه های کدگذاری شده را تهیه کرده و بخوانند. آنها این باور را در فراگیر ایجاد می‌کنند که با یادگیری واژگان بیشتر می‌تواند به زبان انگلیسی تسلط یابد.

شاید این شیوه ( کودینگ) برای کسانی که قصد دارند در مدت کوتاهی خود را برای آزمون های داخلی و غیر مهارتی نظیر MSRT، تولیمو، EPT، کنکورهای کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تا حدودی مفید باشد مثلا یادگیری 504 واژه اما آیا کمکی به مهارت آموزی می‌کند؟ بدین معنی که آیا با دنبال کردن روش کدینگ و فراگیری این کدها میتوان به مهارت‌ها شنیداری، مکالمه ، خواندن و نوشتن زبان انگلیسی مسلط شد؟ جواب این سوال قطعا نه خواهد بود. پس مواظب باشید در دام این کلاهبرداری نیفتید.

چرا کدینگ برای تقویت مهارت مکالمه زبان انگلیسی کلاهبرداری است؟

اما اینکه که چرا این روش برای یادگیری جوابگو نیست و یک کلاهبرداری محسوب می‏شود چند دلیل مهم دارد:

الف: عدم تخصص

در اغلب موارد کسانی این شیوه را تبلیغ می‌کنند که در زمینه زبان انگلیسی تخصص لازم را ندارند و صرفا با استفاده از روش‌های تبلیغاتی به دنبال کسب درآمد هستند. نمی‌دانیم شما تاکنون اساتید مشهور و توانمندی را دیده اید که این سبک‌ها را تأیید کند؟

ب: عدم ارتباط زبان آموز با کدها

مهمترین عیب این روش این است که زبان‌آموز با کدهایی که مطرح شده است ارتباط برقرار نمی‌کند. حال دلیل آن یا کد اشتباه و و غیر مرتبط است و یا اینکه برای زبان آموز غیر معمول و غیر آشناست. شاید بتوان گفت در بسیاری از موارد از کدهای غیرمنطقی استفاده میشود و صرفا جنبه طنز دارد.

ج: محدودیت کدها

مکالمه زبان انگلیسی از مقوله‏ هایی است که نیازمند یادگیری دامنه گسترده‌ای از معنی لغات، تلفظ آنها و گرامر مناسب برای ترکیب آنها در یک جمله است. یعنی هر چه دامنه کاربردی لغات بیشتر باشد مهارت مکالمه از قوت بیشتری برخوردار خواهد بود. در حالیکه بیشتر این کدها اهمیتی به تلفظ و کاربرد صحیح واژگان در جمله نمی‌هند. همچنین در روش کدینگ ( کودینگ ) نمی‏توان برای تمام لغات کد ارائه کرد که کاربر به صورت دائمی آن را در ذهن خود بسپارد. چرا که بیشتر واژگان انگلیسی چند معنایی هستند و کاربرد آنها در موقعیت‌های مختلف متفاوت بوده homonym و با توجه به مفهوم جمله تغییر می‌کند.

اگر از بکاربردن واژه کلاهبرداری کدینگ در فراگیری مکالمه زبان انگلیسی اجتناب کنیم، مطمئنا باز این امکان وجود ندارد که برای هر موقعیتی و برای تمامی لغات کد مخصوصی قرار داده شود و زبان آموز با حفظ آنها بتواند مهارت مکالمه خود را تقویت کند.

د: کدگذاری اختصاصی

در پایان اگر بپذیریم که کدگذاری ( کودینگ ) در یادگیری تأثیر دارد، هر فرد خودش میتواند با توجه به موارد مورد نیاز خودش این کدگذاری را انجام دهد. در این صورت حتماً ماندگاری در ذهن بیشتر خواهد بود و نیازی نیست که فرد هزینه های زیادی پرداخت کند. از طرفی همانطور که در بالا ذکر شد شاید استفاده از این کدها با هدف شرکت در آزمون‌های داخلی بمنظور یادگیری معانی برخی از واژگان زبان با توجه به شرایط زبان‌پژوه توجیه داشته باشد. اما نمی‌توان از روش کدینگ انتظار یادگیری و تقویت مهارت‌ های زبان انگلیسی بویژه مکالمه را داشت. چنین فراخوان و تبلیغات‌هایی نوعی بزرگنمایی یا به بیان بهتر کلاهبرداری است.

خلاصه مقاله:

درباره ویژگی‌های دوره کدینگ و برخی از فواید آن صحبت کردیم. همچنین گفتیم امیدی به یادگیری مهارت‌های زبان انگلیسی از جمله مکالمه از طریق کودینگ نداشته باشید و اگر چنین تبلیغی دیدید آنرا کلاهبرداری بدانید.

مطالب مرتبط:

۱- روش کدینگ لغات انگلیسی ، روشی برای یادگیری آسان

۲- یادگیری عبارات بجای لغات زبان انگلیسی

۳- چگونه یک دفتر واژگان انگلیسی درست کنیم تا به افزایش دامنه واژگان ما کمک کند؟

۴- دانلود رایگان فایل صوتی کتاب 504 واژه درس به درس

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی یکی از ستاره ها کلیک کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *