ساختاربندی مطالب قبل از شروع مکالمه
با سلام خدمت تمامی همراهان موسسه زبان فرساد. امروز قصد داریم چگونگی ساختاربندی مطالب قبل از شروع مکالمه زبان انگلیسی را بیاموزیم.
شاید شما هم با افرادی مواجه شده باشید که دایره لغت زیادی دارند، ولی نمی توانند جملات مد نظرشان را به درستی ادا کنند.
به نظر شما دلیل این مسئله چیست؟
این افراد چون حافظه خوبی دارند کلمات را به آسانی حفظ می کنند، ولی استفاده کاربردی کلمات را تمرین نکرده اند.
ما در این نوشته میخواهیم روش هایی را توضیح دهیم که از آن طریق بتوانیم از گنجینه لغات ذهنی برای افزایش توان مکالمه بهره ببریم.
یادتان باشد برای اینکه بتوانید گنجینه لغاتتان را در قالب عبارت پیاده کنید باید با ساختار جمله آشنا باشید.
تکنیکهای نحوه ساختاربندی مطالب قبل از شروع مکالمه
الف: خواندن گرامرهای زبان
اولین و پیش پا افتادهترین روشی که ممکن است به شما پیشنهاد شود خواندن قواعد گرامری است.
اینکه بدانید هر نوع جمله ای باید در چه اسلوبی بیان شود؟ فعل و فاعل در کدام قسمت جمله می آیند؟ در جملات شرطی از چه کلماتی باید استفاده کرد؟ جایگاه قیدهای مکان و زمان در جمله کجاست؟ و ….
برای شروع مکالمه زبان انگلیسی این روش لازم است، ولی کافی نیست. نه تنها در زبان انگلیسی بلکه در زبان فارسی نیز همینگونه است.
ب: شنیدن، خواندن و دیدن عبارات
ما زبان مادری خود را چگونه آموختیم؟ شنیدن، خواندن و دیدن عبارت یکی از بهترین راه هایی است که ما را با اسلوب ساختاری آشنا می کند.
هر چه این سه مورد را بیشتر تمرین کنیم زودتر می توانیم ذهنمان را با اسلوب جملات آشنا کنیم.
شاید دیده باشید بچه هایی که معمولا پدر و مادر با آنها زیاد صحبت میکنند، سریعتر و راحت تر مقصودشان را در قالب جملات بیان میکنند.
افرادی که در آموزش زبان مبتدی هستند شبیه همان کودکان هستند و هر چه تمرین و ممارستشان در این سه روش بیشتر باشد موفقتر خواهند بود.
ما به شما پیشنهاد میکنیم: در یادگیری هر زبانی، ابتدا تا جایی که میتوانید زبان مقصد را بخوانید و بشنوید.
در این چنین حالتب مغز شما پشت صحنه فعالیت میکند و الگوها را تشخیص میدهد.
ج: مکالمه خود را با ساختن جملات کوتاه زبان انگلیسی ارتقا دهید
شما برای اینکه بتوانید یک مکالمه خوب داشته باشید باید این قدرت را داشته باشید که مقصودتان را در جملاتی کوتاه و البته دقیق به زبان انگلیسی بیان کنید.
بنابراین سعی کنید خودتان را امتحان کنید؛ به خودتان اجازه بیان جملات کوتاه را بدهید. جملاتی ساده که بعد از مدتی نقاط ضعف و قوت شما را نشان می دهد.
سعی کنید برای موضوعاتی که با آنها بیشتر سر و کار دارید جملات متفاوتی بسازید، آنها را بنویسید و همان ساختار را به سایر موضوعات تسری دهید.
در این صورت شما مجموعهای از جملات خواهید داشت و میتوانید با تطبیق آنها بر قواعد گرامری نقاط ضعف و قدرت خود را به راحتی پیدا کنید.
د: معادل سازی جملات و تطبیق بر گرامر
حواستان باشد که ساختارهای گرامری در هر زبانی متفاوت است.
به نظر من شناخت این تفاوت ها به شما کمک میکند در موقعیت های مختلف ساختار مختص هر زبان را به خاطر آورید.
به عنوان مثال یک جمله خبری ساده در زبان فارسی به ترتیب شامل: فاعل+ مفعول+ قید + فعل میشود و در زبان انگلیسی به ترتیب شامل: فاعل + فعل + مفعول + قید خواهد بود. تفاوت ساختار مشخص است.
شما یک جمله ساده که در هنگام مکالمه به زبان فارسی دارید را در نظر بگیرید و سپس با توجه به تفاوت ساختار معادل آن را در زبان انگلیسی ایجاد کنید.
این یک تمرین ساده ولی بسیار مؤثر در یادگیری ساختار گرامری زبان انگلیسی است؛ چراکه شما ساختارهای زبان فارسی را میدانید و وقتی میخواهید مکالمه کنید جملات را بر اساس ملکه ذهنی بیان میکنید.
با این شیوه از تمرین، بعد از مدتی ساختارهای زبان انگلیسی ملکه ذهن شما خواهد شد.
دیگر مجبور نیستید کلمات انگلیسی را در ساختار فارسی بیان کنید، بلکه از همان ابتدا کلمات را در ساختار صحیح انگلیسی استفاده خواهید کرد.
خلاصه مقاله:
در این مقاله در رابطه با ساختار بندی مطالب قبل از شروع مکالمه زبان انگلیسی صحبت کردیم و همچنین ضرورت شناخت ساختار های زبان را بررسی کردیم.